miercuri, 3 iunie 2009

Mihaela Turdean, director general al Farmec, în anuarul “33 Romanian Business Women Hall of Fame”



Mihaela Turdean, director general al Farmec, în anuarul
“33 Romanian Business Women Hall of Fame”









Editia cu numarul trei a Galei Business Woman a adunat si premiat, in data de 23 aprilie 2009, la hotelul Marriott, cele mai de succes femei din sfera afacerilor. Intre femeile premiate in cadrul Galei Business Woman si prezentate in Anuarul 33 Romanian Business Women Hall of Fame s-a numarat si Mihaela Turdean, director general la Farmec SA Cluj.
Gazda evenimentului, directorul editorial al revistei Business Woman, Andreea Marin Banica, a tinut un speech prin care a dorit sa le multumeasca cititorilor, colegilor, colaboratorilor si oaspetilor de seama care si-au lasat amprenta in paginile publicatiei ce a implinit un an de la prima aparitie. Cu aceasta ocazie au fost lansate doua noi reviste ale grupului de presa The Marketer: anuarul 33 Romanian Business Women Hall of Fame, dedicat femeilor-manager din Romania care au gasit solutii pentru perioada de criza, si revista Political Woman, un proiect editorial inedit la nivel european, care-si propune sa puna in lumina femeile din politica romaneasca, precum si sa realizeze interviuri in exclusivitate cu femei sefi de stat si de guvern din alte colturi ale lumii.
La eveniment au luat parte numeroase personalitati din sfera afacerilor dar si din lumea presei sau din politica. Elena Basescu a venit insotita de Monica Iacob Ridzi Ministru al Tineretului si Sportului. Roberta Anastase Presedintele Camerei Deputatilor, Diana Metiu, Raluca Kisescu, Manuela Necula, Luchi Georgescu, Iulia Dobrin , Venera Arapu, Despina Andrei, s-au numarat printre femeile care au urcat pe podium pentru a-si primi diploma. Adriana Saftoiu si Camelia Sucu au fost si ele premiate. De la gala nu a lipsit nici Gabriela Vrinceanu Firea premiata drept Comunicatorul Anului. La eveniment, au mai fost prezenti, printre altii, Daciana Sirbu, Ruxandra Sararu, Cristina Munteanu, Despina Andrei, Bogdana Rusescu si Cristina Mihaela Pop.
Evenimentul a inclus pe langa lansarea celor doua reviste o prezentare de moda a celor mai in voga designeri contemporani la care publicul extrem de numeros a aplaudat minute in sir, dar si un scurt moment artistic sustinut de dansatorii Elwira Duda si Mihai Petre. Incaltamintea si parte din accesorii au fost create de Mihaela Glavan. Pe zona de vestimentatie si-au prezentat interpretarile pentru ”exploratoare”, ”seducatoare” si ”mana de fier in manusa de catifea” Carmen Secareanu, Cristian Samfira, Maria Lucia Hohan, Rozalb de Mura, Zasha si Kristina Dragomir, cea ale carei palarii se pot regasi si in anuarul Business Woman Hall of Fame, purtate fiind de cele 33 de doamne regasibile in anuar.




Cristina Mihaela Pop,The Marketer & Business Woman

foto Mihaela Turdean si Alexandru Raducanu la Gala Business Woman- Cristina Mihaela Pop

www.napocanews.ro
publicat la: 30 Aprilie 2009