miercuri, 5 mai 2010

Business Woman Gala 2010


Business Woman Gala 2010

Seara trecuta, la Athenee Palace Hilton, a avut loc cea de-a 4 editie a Business Woman Gala, eveniment organizat de The Marketer Group, entitate de presa din care face parte si publicatia lunara "Business Woman". In cadrul Galei a fost lansata cea de-a 4-a editie a anuarului "33 Business Women Hall of Fame", publicatie exclusivista cu aparitie anuala dedicata femeilor de afaceri.
Conceptul de anul acesta al anuarului "33 Business Women Hall of Fame" a gravitat in jurul parfumului, ca o fereastra catre o lume a frumosului, a femininului, a elegantei. In acest sens, organizatorii au realizat, special pentru femeile de afaceri, un workshop special cu unul dintre cei mai buni specialisti din lume, in domeniul parfumului: Anne Dubosq, Directorul Olfactiv de la casa de parfum Burberry. In cadrul workshop-ului gazduit de Miko Beauty Center femeile de afaceri au explorat, alaturi de "nasul" de la Burberry interactiunea cu mirifica lume a esentelor, cu secretele creatorilor de parfumuri, acesta fiind un prim pas catre crearea propriului parfum. Inteactiunea dintre cele 33 de femei de afaceri si lumea parfumurilor s-a materializat si in conceptual grafic al anuarului, care a stat, si anul acesta, sub semnul feminitatii si distinctiei.Vraja lumii parfumului s-a prelungit si in acorduri si imagini, invitatii Business Woman Gala 2010 avand prilejul sa admire 2 dintre cei mai buni dansatori de tango ai lumii, Adrian Veredice si Alejandra Hobert, dansand o versiune proprie a cunoscutei melodii Por Una Cabeza, din celebra realizare cinematografica "Scent of a Woman".
Gala a fost deschisa de Andreea Marin Banica, director editorial "Business Woman", proaspat intoarsa de la Salonul International de Inventii de la Geneva, unde a castigat medialia de aur pentru produsul "Body cu chilotel extensibil Violet by Andreea Marin Banica". Atmosfera a fost una destinsa, rafinata, cei 250 de invitati impartasind o seara de celebrare a performantei feminine in business, dar si a unor valori de care este din ce in ce mai multa nevoie in societatea romaneasca.
Premii speciale decernate in cadrul Business Woman Gala 2010:
Politicianul Anului: Elena Udrea, Ministru al Dezvoltarii Regionale si Turismului
Premiul pentru cariera internationala: Angela Cretu, Vice President Business Model Innovation AVON
Business Style Award: Rucsandra Hurezeanu, General Manager Ivatherm
Comunicatorul Anului: Gabriela Lungu, Managing Partner The Practice
Avocatul de business al Anului: Mona Musat, Co-Managing Partner Musat & Asociatii
Managerul Anului: Beatrice Constantin, Director General Adjunct Compania Nationala Posta Romana
Private Diplomacy Award: Teodora Migdalovici, Fondator The Alternative School for Creative Thinking
Antreprenorul Anului: Alina Kish, CEO Smartree Romania & Managing Partner BioGood
Parteneri principali: AVON si The GroupParteneri: Luxcom Style, Cartier, Guerlain, Loewe, Nissa Casa Frumoasa Store, Champaign&Caviar Bar, Elegance, Cocor Media Channel, Cocor Spa, Miko Beauty Center, Neoset, Carrefour, Diet Center, EMBA Sheffield
www.businesswoman.ro