luni, 30 mai 2011

AFA Cluj lansează campania “Un oraş pentru o grădină!”



Asociaţia Femeilor de Afaceri Cluj (AFA Cluj) demarează astăzi, 18 mai 2011, campania de susţinere a Grădinii Botanice „Alexandru Borza” intitulată Un oraş pentru o grădină!. Campania se desfăşoară în parteneriat cu Universitatea „Babeş-Bolyai”.

Primul proiect al campaniei este un concurs de fotografie cu premii de peste 5.000 de lei, care are loc în perioada 19 mai - 12 iunie 2011. Tema concursului este „Surprinde Grădina Botanică!”, principalul scop al acestuia fiind creşterea numărului de vizitatori ai Grădinii şi susţinerea creaţiei artistice.


Concursul se desfăşoară exclusiv online şi se adresează atât copiiilor (cu vârste de până la 14 ani împliniţi până în data de 12 iunie), cât şi adulţilor. Încărcarea fotografiilor pentru concurs se face pe site-ul AFA Cluj (www.afacj.ro) la secţiunea CONCURS şi pe pagina de facebook a asociaţiei: http://www.facebook.com/afacluj, accesând în prealabil formularul de înscriere. Detalii despre cerinţele tehnice vizavi de fotografii se găsesc în Regulamentul concursului, aflat pe site-ul AFA Cluj.


Jurizarea fotografiilor va avea loc între 13-15 iunie 2011, juriul fiind format din reprezentate ale AFA Cluj, reprezentanţi ai Universităţii Babeş-Bolyai şi fotografi din mass-media. Preşedintele juriului este lect.univ.dr. Eugen Moritz, secţia Foto a Universităţii de Artă şi Design.


Premiile puse în joc sunt împărţite astfel:
Categoria adulţi: Premiul 1 – 1.000 de lei
Premiul 2 – 700 de lei
Premiul 3 – 500 de lei
Premiul pentru cea mai „like-uita” fotografie – Aparat foto CANON PowerShot A495
Categoria copii: Premiul 1 – Aparat foto CANON PowerShot A3100 IS
Premiul 2 – Aparat foto CANON PowerShot A3000 IS
Premiul 3 – Aparta foto CANON PowerShot A495
Premiul pentru cea mai „like-uita” fotografie – Aparat foto CANON PowerShot A495

Festivitatea de premiere a câştigătorilor va avea loc în data de 16 iunie, în Grădina Botanică. Tot în acea zi, pe aleile Grădinii vor fi expuse 40 dintre cele mai frumoase fotografii jurizate. Expoziţia de fotografie va fi deschisă publicului între orele 9.00-18.30.

După încheierea expoziţiei, fotografiile vor fi scoase la licitaţie şi folosite pentru realizarea de materiale promoţionale, ulterior comercializate în scopul susţinerii „Fondului Verde”, program al AFA Cluj dedicat refacerii Grădinii Botanice şi susţinerii acţiunilor ecologice la nivel local.



Asociaţia Femeilor de Afaceri Cluj