marți, 27 aprilie 2010

Gala Business Woman 2010








Simona Baciu manager Scoala Internationala Cluj in Anuarul 33 Business Women Hall of Fame

Editia cu numarul patru a Galei Business Woman organizată de The Marketer Group a adunat si premiat ieri, 26 aprilie 2010, la Hotelul Athenee Palace Hilton din Bucuresti, cele mai de succes femei din sfera afacerilor, care prin munca lor care s-au distins în anul precedent. De altfel, în timpul acestui eveniment a fost lansat şi Anuarul "33 Romanian Business Women Hall of Fame", ediţia a 4-a, editat de The Marketer Group. Anuarul reuneste unele dintre cele mai cunoscute 33 de femei de business autohtone, si a fost lansat anul acesta sub semnul parfumului, ca accesoriu secret al femeii puternice.
Intre femeile premiate in cadrul Galei Business Woman si prezentate in Anuarul 33 Business Women Hall of Fame s-a numarat si Simona Baciu, manager/fondator Scoala Internationala Cluj.
Business Woman Gala este un eveniment anual dedicat femeilor, persoane din top managementul companiilor si antreprenori din Romania. In cadrul evenimentului de anul acesta au fost celebrate 33 de femei de afaceri care s-au distins in anul precedent, dar organizatorii au acordat si opt premii speciale.
Printre castigatoarele premiilor speciale de anul acesta s-au numarat Ruxandra Hurezeanu, General Manager Ivatherm, Cristina Batlan fondator Musette, Mona Musat, Co-Managing Partner Musat & Asociatii, Teodora Migdalovici, fondator The Alternative School for Creative Thinking, etc. Pentru premiul "Politicianul Anului" de anul acesta a fost desemnata Elena Udrea, ministrul Turismului. In timpul galei, Alexandru Raducanu, fondatorul The Marketer Group, a caracterizat-o pe castigatoarea acestui premiu, drept un politician "exuberant, expansiv, comunicativ, un om de actiune".
La eveniment au luat parte numeroase personalitati din sfera afacerilor dar si din lumea presei, fashion sau din politica. Andreea Marin Banica a fost prezenta in calitate de director editorial al Business Woman Magazine.
Wilhelmina Arz, Cristina Batlan, Camelia Sucu, Julia Kristensen, Laura Arghirescu, Camelia Bazac, Adriana Ionescu, Ramona Brad, Amalia Buliga, Mihaela Cristofor, Ioana Enache, Raluca Kisescu, Alexandra Gatej, Maria Grapini, Dana Ionescu, Nora Seroussi, Cristina Lazar, Imola Zoltan, Gabriela Lungu, Denisa Mateescu, Diana Metiu, Andreea Mihai, Elvira Munteanu, Silvia Schlie Petre, Manuela Plapcianu, Anca Podoleanu, Mihaela Ungar, Corina Souvannasouck, Ramona Stanciulescu, Carmen Tanasie, s-au numarat printre femeile care au urcat pe podium pentru a-si primi diploma. De la gala nu au lipsit, printre altii, nici Venera Arapu, Cristina Munteanu, Mihaela Forgaciu, Ligia Ghita, Cristina Turnagiu-Dranga, Adina Shollenbarger si Cristina Mihaela Pop.
Elegant si rafinat, evenimentul s-a bucurat de o prezenta impresionanta, de peste 300 de invitati, si a inclus pe langa lansarea Anuarului 33 Business Women Hall of Fame si un moment artistic sustinut de dansatori de tango de talie mondiala, prezentari de parfumuri etc.

Cristina Mihaela Pop, Regional Business Developer, The Marketer Group.